nieuws

Koop gemakkelijk kunst via internet

Faciliteren

Denk je er ook weleens over na om kunst te geven als relatiegeschenk? Iedereen weet hoe moeilijk het is om kunst voor iemand anders te kopen, om iets te vinden wat precies aansluit qua smaak en stijl. Het wordt nu makkelijker door www.kunstgeschenken.nl

Denk je ook weleens na om kunst te geven als relatiegeschenk? Iedereen weet hoe moeilijk het is om kunst voor iemand anders te kopen, om iets te vinden wat
precies aansluit qua smaak en stijl. Het wordt nu makkelijker door www.kunstgeschenken.nl

Zo kan jouw bedrijf relaties verrassen met moderne kunst, grafiek, originele schilderijen, design of kunstboeken.
Kunstgeschenken.nl biedt de mogelijkheid zogenaamde kunstcredits kado te doen waarbij de ontvangers zélf kunnen bepalen wat ze er voor kopen. Zonder ingewikkelde bezoeken aan een dure galerie, maar snel en laagdrempelig.

Spaarprogramma


Het principe is heel eenvoudig: afhankelijk van de reden (bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk, behaalde omzet, introductie nieuw product) krijgen relaties of personeel eenmalig of als spaarprogramma een aantal kunstcredits kado. Hoeveel dit er zijn, dat bepaalt de gever helemaal zelf. Met deze kunstcredits kunnen mensen op www.kunstgeschenken.nl een mooi kunstwerk of designobject uitzoeken.

Op de website staat een complete collectie van toonaangevende kunstenaars én werk van jong, veelbelovend talent, bijvoorbeeld Clemens Briels, Monique Nieberg
en Theo Koster. In de collectie vindt men verder allerlei trendy designartikelen en boeken, voor iedereen wat wils en de collectie breidt zich voortdurend uit.

Rompslomp


Kunstcredits staan op een ‘credit card‘ pasje dat wordt verpakt in een trendy transparant mapje. In het mapje zit ook een brochure waarin het principe stap voor stap wordt uitgelegd. De complete afhandeling gebeurt online en de gever weet op ieder moment precies hoe het met zijn of haar relaties staat, zonder administratieve rompslomp. Zo wordt relatiemanagement een koud kunstje!


Kijk voor meer informatie op www.kunstgeschenken.nl.

Reageer op dit artikel