nieuws

Meet je werkbeleving

Faciliteren

Hoe staat het met de werkbeleving van jou en je collega’s? Hebben jullie snel stress van het werk of is werk juist een energiebron? Je kunt dat meten op de site van Werkdrukpreventie.

Hoe staat het met de werkbeleving van jou en je collega’s? Krijgen jullie snel stress van het werk of is werk juist een energiebron? Je kunt dat meten op de site van Werkdrukpreventie.

De site is bedoeld om ziekteverzuim tegen te gaan die veroorzaakt wordt door psychische klachten zoals werkstress en burn-out. Daarom vind je er heel veel informatie over die onderwerpen en een Werkbelevingsmonitor.

Wil je inzicht krijgen in de werkbeleving, de energiebronnen en werkstressoren van jou en je collega’s, dan kun je een demonstratieversie van die monitor invullen via de site. Er is ook een uitgebreidere versie te bestellen. Verder staan er 10-stappenplanen op de site voor zowel werknemer als werkgever met adviezen bij burn-out en links naar andere informatiebronnen.

Meet hier je werkbeleving.

Reageer op dit artikel