nieuws

Personeel heeft de toekomst

Faciliteren

Neemt het bedrijf waar jij werkt nog nieuw personeel aan? Vooral blijven doen, zegt de staatssecretaris Rutte van Sociale Zaken. Met het aannemen van personeel investeer je namelijk in de toekomst.

Neemt het bedrijf waar jij werkt nog nieuw personeel aan? Vooral blijven doen, zegt staatssecretaris Rotte van Sociale Zaken. Met het aannemen van personeel investeer je namelijk in de toekomst.

Nu het niet zo goed met de economie gaat, zijn bedrijven wat terughoudender met het aannemen en opleiden van personeel. Staatssecretaris Rutte van Sociale Zaken vindt dit echter geen goed teken. Volgens hem moeten bedrijven juist blijven investeren in nieuw personeel. Ook als het even niet zo goed gaat!

Goede investering
Rutte ziet het aannemen van personeel als een goede investering in de toekomst. Dat liet hij weten tijdens de Brabantse Arbeidsmarktdag in Drunen. ‘Zodat u niet op het allerlaatste moment, als het weer beter gaat, nog mensen moet zien te vinden’, zei Rutte. Volgens hem moeten bedrijven vooral meer jongeren aannemen. Als het straks met de economie weer goed gaat, kunnen bedrijven iedereen goed gebruiken.

Reageer op dit artikel