nieuws

Vergoeding woon-werkverkeer in 2004

Faciliteren

Pak jij weleens de auto om naar een vergadering te reizen? Per 1 januari krijg je nog maar 17 in plaats van 28 eurocent per kilometer vergoed.

Pak jij weleens de auto om naar een vergadering te reizen? Per 1 januari krijg je nog maar 17 in plaats van 28 eurocent per kilometer vergoed.

De overheid heeft tot deze verlaging van de kilometervergoeding besloten. Ook verandert de telling van zakelijke kilometers: voor privé-rijders telt het woon-werkverkeer vanaf 1 januari 2004 helemaal mee als zakelijke kilometers.

Belastingvrij
Die kilometers mag een werkgever vergoeden tegen 17 eurocent per kilometer. Tot 1 januari was de regeling dat tussen de tien en dertig kilometer woon-werkverkeer mocht worden vergoed tegen een kilometerprijs van 28 eurocent. Reis je van je huis naar je werk per openbaar vervoer of fiets? Ook dan geldt de 17 eurocent-regeling.

Reageer op dit artikel