nieuws

Wat doet de bedrijfsarts?

Faciliteren

Met de lancering van www.jebedrijfsarts.nl zijn bedrijfsartsen een imagocampagne gestart over het werk en hun rol daarin. Op de site vind je informatie over wat een bedrijfsarts doet en wat hij kan betekenen bij het gezond houden en krijgen van werknemers.

Met de lancering van een eigen site zijn bedrijfsartsen een imagocampagne gestart over het werk en hun rol daarin. Op de site vind je informatie over wat een bedrijfsarts doet en wat hij kan betekenen bij het gezond houden en krijgen van werknemers.

De rol van de bedrijfsarts is nog belangrijker geworden nu sinds 1 januari 2004 werkgever en werknemer twee jaar verantwoordelijk zijn voor een goede reïntegratie voordat een werknemer in de WAO komt. Daarnaast is de bedrijfsarts sinds 1 januari 2004 bevoegd om werknemers met gezondheidsklachten te verwijzen naar andere deskundigen zoals de medisch specialist, psycholoog, oefentherapeut of fysiotherapeut.

Via de site kun je informatiefolders aanvragen, er is een onderdeel veel gestelde vragen, en je leest wat er gebeurt als je ziek wordt en wat de bedrijfsarts dan voor je kan doen.

Reageer op dit artikel