nieuws

Onderzoek: Hoe gaat het met preventie in Nederland?

Faciliteren

De aandacht voor gezond en veilig werken wordt steeds groter. Wat betekent dat voor preventie in organisaties? Het platform Overpreventie.nl wil graag weten hoe bedrijven en organisaties in Nederland omgaan met preventie. Is er beleid? Welke prioriteiten worden er gesteld en wat is eigenlijk de voornaamste reden om aan preventie te doen? Om hier achter […]

De aandacht voor gezond en veilig werken wordt steeds groter. Wat betekent dat voor preventie in organisaties?

Het platform Overpreventie.nl wil graag weten hoe bedrijven en organisaties in Nederland omgaan met preventie. Is er beleid? Welke prioriteiten worden er gesteld en wat is eigenlijk de voornaamste reden om aan preventie te doen?

Om hier achter te komen voert het platform een onderzoek uit. Het wordt zeer op prijs gesteld als je de tijd wilt nemen om de vragen te beantwoorden. De uitslag wordt bekendgemaakt op overpreventie.nl.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Reageer op dit artikel