nieuws

‘De wereld draait facilitair door!’

Faciliteren

Heb jij als secretaresse, officemanager of assistent ook facilitaire taken? Dan kan deze beurs interessant voor je zijn: op 27 en 28 mei staat een nieuwe, landelijke vakbeurs voor facilitair management en huisvesting op het programma in RAI Amsterdam. De organisatie is in handen van CNO-Expo BV. De Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI biedt ondernemers, (semi) overheden, onderwijs- […]

Heb jij als secretaresse, officemanager of assistent ook facilitaire taken? Dan kan deze beurs interessant voor je zijn: op 27 en 28 mei staat een nieuwe, landelijke vakbeurs voor facilitair management en huisvesting op het programma in RAI Amsterdam. De organisatie is in handen van CNO-Expo BV. De Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI biedt ondernemers, (semi) overheden, onderwijs- en zorginstellingen een overzicht van alle facilitaire producten en diensten waarmee zij hun organisatie optimaal kunnen laten opereren.

‘De wereld draait facilitair door!’

Een van de bijzondere activiteiten op de beursvloer moet ‘De wereld draait facilitair door!’ worden. Het gaat hier om een vorm van kennisdeling waarbij in samenwerking met de standhouders, brancheverenigingen en bezoekers meerdere actuele onderwerpen uit de facilitaire branche onder leiding van een presentator in een ‘ronde tafel’ worden besproken. Een ieder kan en mag aanschuiven, aldus de website van de beurs.

De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel