nieuws

Alles over facilitaire inkoop op vakbeurs Facilitair

Faciliteren

Heb je facilitaire inkoop in je pakket? Dan is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vast iets voor jou. In korte tijd kun je hier contact maken met leveranciers van uiteenlopende producten en diensten.

Alles over facilitaire inkoop op vakbeurs Facilitair

Gratis toegankelijke beurs

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf nu kun je je op de website www.vakbeursfacilitair.nl aanmelden voor de gratis toegankelijke beurs.

Werkplek

De werkplek is een van de onderwerpen die veel aandacht krijgen op de beursvloer. Daarbij valt te denken aan bureaus, kasten, kantoorartikelen, maar ook aan werkplekconcepten, kantoorapparatuur en ergonomie. De Stichting Dag van de Werkplek heeft de eerste dag van de vakbeurs bestempeld als Dag van de werkplek. Hiermee wil zij onderstrepen dat het belangrijk is stil te staan bij het verschijnsel van de werkplek, waar dagelijks miljoenen Nederlanders een belangrijk deel van hun tijd doorbrengen.

Facilitaire inkoop

Bedrijfshulpverlening, klimaatbeheersing, veiligheid, catering en schoonmaak zijn andere onderwerpen die aan bod komen op de beurs. Maar ook vele tientallen andere thema’s en sub-thema’s passeren de revue: van archiefsystemen en badges tot bedrijfskleding en receptie, en van drukwerk en postkamerinrichting tot vergaderen en audiovisueel. En wat te denken van verlichting, kunst en meubilair? De beurs heeft in bijna elke categorie wel een of meer leveranciers gevonden die hun producten en diensten voor het voetlicht brengen.

Lijkt de beurs je interessant? Klik dan hier om je gratis in te schrijven. 

 

Reageer op dit artikel