nieuws

Inkoop in je takenpakket?

Faciliteren

Hoort facilitaire inkoop ook bij je taken? Dan is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer misschien iets voor jou.  Op de beurs staat de (veilige) werkplek centraal. Als managementondersteuner komt jouw takenpakket deels overeen met dat van de facility manager. Vooral als het om facilitaire inkoop gaat, kunnen jij en de facility manager elkaar de hand […]

Inkoop in je takenpakket?

Hoort facilitaire inkoop ook bij je taken? Dan is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer misschien iets voor jou.  Op de beurs staat de (veilige) werkplek centraal.

Als managementondersteuner komt jouw takenpakket deels overeen met dat van de facility manager. Vooral als het om facilitaire inkoop gaat, kunnen jij en de facility manager elkaar de hand schudden.

Dag van de werkplek

Dit jaar krijgt de (veilige) werkplek veel aandacht op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer die van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari wordt gehouden in de Brabant-hallen in ’s-Hertogenbosch. De Stichting Dag van de Werkplek heeft de eerste dag van de vakbeurs bestempeld als Dag van de werkplek. Hiermee wil zij onderstrepen dat het belangrijk is stil te staan bij de plek waar dagelijks miljoenen Nederlanders een belangrijk deel van hun tijd doorbrengen. Op de beurs is onder meer aandacht voor onderwerpen als werkplekconcepten en ergonomie.

Thema’s

De beurs is ingedeeld in tientallen thema’s en sub-thema’s. Daarbij zijn er diverse themaroutes, zodat je de mogelijkheid hebt om een efficiënte beursroute te kiezen om zo snel alle leveranciers te ontmoeten die voor jou relevant zijn. Vind je bijvoorbeeld alleen schoonmaak of werkplekinrichting interessant? Dan kun je ervoor zorgen dat je alleen de stands van de leveranciers hoeft te bezoeken die zich hiermee bezighouden.

Programma

De beursorganisatie heeft het programma grotendeels rond, al worden de komende weken nog steeds onderdelen toegevoegd. Inmiddels is het programma van diverse symposia duidelijk. Zo zijn er twee symposia over bedrijfshulpverlening, waarvan één over de relatie tussen BHV en Het Nieuwe Werken. Verder zijn er kennisbijeenkomsten over communicatie en internetmarketing met websiteleads. Het gedetailleerde programma is te vinden op vakbeursfacilitair.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan met dit registratieformulier.

Reageer op dit artikel