nieuws

Cadeautje: bekijk de decembereditie van Management Support Magazine

Faciliteren

Als klein cadeautje van de redactie van Management Support kun je de editie van december gratis bekijken.

Cadeautje: bekijk de decembereditie van Management Support Magazine

Waarom? Omdat het 5 december is. En omdat we een splinternieuw sjabloon hebben voor onze wekelijkse nieuwsbrief. En omdat we je waarderen als lezer en bezoeker van managementsupport.nl.

Inhoud magazine

Deze decembereditie heeft als thema vibemanagement: een verdiepend artikel over deze trend, aangevuld met praktijkverhalen van vibemanagers. Daarnaast staat er een groot artikel in over zelfsturende secretariaten in de zorg. Wil je je functie verrijken maar weet je niet hoe je dat kunt aankaarten? Lees dan het verhaal over hoe je zo’n gesprek met je manager aangaat. Bereid het gesprek goed voor en pas je communicatie aan; dan kun je zeker zijn dat je wordt gehoord. Verder nog de vaste rubrieken zoals Signaal, Zo werk ik, Young professional, columns, spelling- en taaltips en softwaretips.

Management Support Magazine editie december

Hierbij de decembereditie, veel leesplezier!

Reageer op dit artikel