nieuws

Vakbeurs Facilitair 2018

Faciliteren

Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari 2018, staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018.

Vakbeurs Facilitair 2018

De vakbeurs biedt al 20 jaar een podium aan honderden standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met duizenden FM-professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

Breed vakgebied op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018

Met facilitair en gebouwbeheer richt de beurs zich op een breed vakgebied. Denk aan onderwerpen van aan- en afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groenvoorziening op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot aan receptiediensten, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

Exposanten

Inmiddels hebben zich al tal van organisaties als beursdeelnemer aangemeld. Kijk hier voor de actuele deelnemerslijst. Ook op trefwoord zoeken kan met de trefwoordenlijst.

Kennisoverdracht

Naast alle dynamiek op de beursvloer worden 64 symposia georganiseerd. Aan de samenstelling van het kennisoverdrachtprogramma wordt hard gewerkt.

FGNoviteitenprijs

Net als voorgaande jaren wordt ook in 2018 weer de FGNoviteitenprijs 2018 uitgereikt. De winnaar wordt bepaald door de jury. De prijs gaat naar het meest innovatieve product of dienst uit de sector.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden voor de beurs.
Na het invullen van het registratieformulier ontvang je de gratis toegangsbadge. Met de badge heb je drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma (192 stuks!), het noviteitenplein, het side events programma en alle activiteiten rondom het 20-jarig jubileum van de beurs.

Meer informatie over Vakbeurs Facilitair 2018

Bron: onze collega’s van Facto Magazine

Reageer op dit artikel