nieuws

Productnieuws; de leukste producten uit Management Support Magazine

Faciliteren

Dit zijn de leukste items uit de vaste rubriek Productnieuws in Management Support Magazine. Voor jou verzameld en op een rij gezet.

Productnieuws; de leukste producten uit Management Support Magazine

Ontspannen schouders en een sterkere rug met de Fitdisc

Fitdisc is een balansbord waardoor je gemotiveerd wordt om meer te gaan staan. Het bord zorgt voor een comfortabele demping en je lichaam wordt gecorrigeerd door de beweging van het bord. De bewegingen houden je rug actief en je beenspieren gespannen. Het bord wiebelt niet heel erg, waardoor het comfortabel in gebruik is.

fitdisc

Enkele positieve effecten van de Fitdisc: goed voor een sterkere rug; verbeterde bloedsomloop; verlicht spanning in de schouders en nek; verhoogde verbranding; betere balans en meer energie. De Fitdisc is uit te proberen in het Worktrainer Experience Centrum in Harmelen.

worktrainer.nl/fitdisc

Videovergaderen

De fysieke afstand tussen collega’s groeit, terwijl je wilt overleggen en informatie wilt delen. Met de videovergadermiddelen van Ricoh werk je eenvoudig, duurzaam en veilig op afstand samen, zónder concessies te doen aan de kwaliteit van communicatie. Het bespaart reistijd, kosten en verhoogt de productiviteit. Test het zelf uit. Kies een videovergaderoplossing naar wens en probeer het gedurende 30 dagen helemaal gratis uit. Je hebt de keuze uit videovergadermiddelen of interactieve whiteboards.

inspire.ricoh.nl/videovergaderen-gratis

Scheidingswanden voor elk event: opblaasbaar en mooi verlichtQuickSpace Panorama Dome

In alle privacy een workshop houden op een beurs of event hoeft geen uitdaging te zijn! QuickSpace biedt unieke designvolle domes en structuren waarmee eenvoudig een aparte workshopruimte gecreëerd kan worden op iedere locatie, die veel privacy biedt en ook een erg goede akoestiek heeft.
In enkele uren is de zaal met behulp van de opblaasbare domes verdeeld in verschillende workshopruimtes. Deze workshopruimtes zijn er in verschillende groottes en designs, van 2 tot 350 personen, en ademen een sfeer van vernieuwing uit waardoor workshops echt tot leven kunnen komen. Met de ledverlichting kunnen de domes en structuren in iedere gewenste kleur worden uitgelicht.

quickspace.eu

AVG PapiervernietigerVernietiger van papieren data

Papier wordt helaas nog vaak vergeten als bedrijven maatregelen nemen om hun organisatie AVG-proof te maken. En dat terwijl een groot deel van de veiligheidsincidenten zich juist voordoet met papieren data of geprinte documenten/mailtjes. Met een moderne autofeed-papiervernietiger is het tegenwoordig heel eenvoudig om papier snel en veilig te vernietigen. Zo kun je met de Rexel Auto+ 300X (veiligheidsniveau P4) maar liefst driehonderd A4-vellen in één keer invoeren, waarna de invoerbak veilig met een 4-cijferige pincode wordt afgesloten. Je hoeft dus niet te blijven wachten tot hij klaar is. Hij vernietigt bovendien ook cd’s en creditcards en het is zelfs niet meer nodig om van tevoren nietjes of paperclips te verwijderen.

www.rexeleurope.com

Vitamine zee voor je bedrijfVitamine C SPEV Noordwijk-Event

Ieder bedrijf kan zo nu en dan weleens een vitamineboost gebruiken. Samen met je collega’s een heerlijke dag buiten zijn, uitdagingen overwinnen, tegen elkaar strijden en na afloop samen napraten met een borrel. Every day is a beachday in Noordwijk, want teambuildingsprogramma’s zijn mogelijk in de zomer én in de winter!
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk Events is al ruim 22 jaar de specialist in de organisatie en uitvoering van actieve en creatieve bedrijfsuitjes en vergaderbreaks op en rondom het strand van Noordwijk. Vliegeren (powerkiten), brandingraften, beachgolf, strandzeskamp, zandsculpturen bouwen of een megavlieger bouwen in teams. Nieuw dit seizoen is de Interactieve Outdoor Tablet TeamGame, met diverse teamopdrachten en bedrijfsgerelateerde vragen.

www.noordwijk-events.nl

Management Drives AppApp: wat drijft mij?

Wil je een goed zelfsturend team samenstellen? Dan is het handig om inzicht te hebben in ieders kenmerken, zodat collega’s elkaar kunnen aanvullen. Persoonlijkheids- en managementtools zijn er in allerlei uitvoeringen. Nieuw is de slimme software van Management Drives. Het bureau uit Zeist ontwikkelde een handige app die ervoor zorgt dat de persoonlijke drijfveren en persoonlijkheidsprofielen van individuen en teams altijd binnen handbereik zijn. Vervolgens krijgen mensen de handvatten aangereikt om direct zelf aan de slag te gaan met nieuw gedrag.

Met de app kunnen zo altijd en overal de meest veelzijdige (agile) teams worden samengesteld. Bij bestaande teams wordt in één oogopslag duidelijk waar de kracht ligt. Daarnaast kan gekeken worden waar aandachts- of pijnpunten zitten. Deze worden vervolgens beter bespreekbaar.

www.watdrijftmij.nl

Reageer op dit artikel