vraag & antwoord

Ik ben op zoek naar een voorbeeld van een getuigschrift. Waar kan ik dat vinden?

Faciliteren

Hieronder vind je enkele modellen uit het handboek Correspondentie. Belangrijk om te weten: de minimale of korte getuigschriften geef je alleen mee als je niet zo positief bent over de persoon.VOORBEELD: 1. Minimaal [PLAATS, DATUM] GETUIGSCHRIFT [MEVROUW NAAM], geboren [DATUM] te [PLAATS] was van [BEGINDATUM] tot [EINDDATUM] bij ons op de afdeling als [FUNCTIE] werkzaam. [OPSTELLER][FUNCTIE] […]

Hieronder vind je enkele modellen uit het handboek Correspondentie. Belangrijk om te weten: de minimale of korte getuigschriften geef je alleen mee als je niet zo positief bent over de persoon.
VOORBEELD:

1. Minimaal

[PLAATS, DATUM]

GETUIGSCHRIFT

[MEVROUW NAAM], geboren [DATUM] te [PLAATS] was van [BEGINDATUM] tot [EINDDATUM] bij ons op de afdeling als [FUNCTIE] werkzaam.

[OPSTELLER]
[FUNCTIE]


2. Kort

[PLAATS, DATUM]

GETUIGSCHRIFT

[MEVROUW NAAM], geboren [DATUM] te [PLAATS] was van [BEGINDATUM] tot [EINDDATUM] bij ons op de afdeling als [FUNCTIE] werkzaam. Haar taken omvatten [TAKEN OPSOMMEN].

[OPSTELLER]
[FUNCTIE]


3. Kort, neutraal

[PLAATS, DATUM]

GETUIGSCHRIFT

[MEVROUW NAAM], geboren [DATUM] te [PLAATS] was van [BEGINDATUM] tot [EINDDATUM] bij ons op de afdeling als [FUNCTIE] werkzaam. Haar taken omvatten [TAKEN OPSOMMEN].

[MEVROUW NAAM] stat bij mij bekend als een prettige collega en een bruikbare kracht. Zij verlaat het bedrijf op eigen verzoek. Ik dank haar voor haar medewerking en inzet voor ons bedrijf en wens haar voor de toekomst het beste toe.

[OPSTELLER]
[FUNCTIE]


4. Goede functionaris

[PLAATS, DATUM]

GETUIGSCHRIFT

[MEVROUW NAAM], geboren [DATUM] te [PLAATS] was van [BEGINDATUM] tot [EINDDATUM] bij ons op de afdeling als [FUNCTIE] werkzaam.

In eerste instantie werkte [MEVROUW NAAM] op het algemeen secretariaat. Haar taken bestonden daar uit [OPSOMMING TAKEN]. Na een jaar werd zij medewerkster van het directiesecretariaat, waar zij zelfstandig [TAKEN OPSOMMEN]. Bij afwezigheid van de directiesecretaresse vervulde zij eveneens haar taken, met name [OPSOMMEN WERKZAAMHEDEN].

Door een verhuizing is [MEVROUW NAAM] genoodzaakt ons bedrijf te verlaten. Iets wat ik ten zeerste betreur. Wij verliezen in [MEVROUW NAAM] een zeer betrokken en gewaardeerd medewerkster. Ik wens haar voor de toekomst het allerbeste toe en ik hoop dat zij snel een gelijkwaardige functie vindt.


[OPSTELLER]
[FUNCTIE]

Reageer op dit artikel