vraag & antwoord

Wie is Archelia Fonk-van Staalduinen?

Faciliteren

Archelia Fonk-van Staalduinen MBA (1970) is zelfstandig opleidingsmanager, trainer en consultant. Haar achtergrond is veelzijdig; ze werkte onder andere als officemanager en directieassistente terwijl ze haar HEAO behaalde. Halverwege de jaren ’90 maakte ze een overstap naar een commerciële baan en werkte als vestigingsmanager en marketing- en salesmanager in de arbeidsbemiddelingsbranche. In die periode volgde […]

Archelia Fonk-van Staalduinen MBA (1970) is zelfstandig opleidingsmanager, trainer en consultant. Haar achtergrond is veelzijdig; ze werkte onder andere als officemanager en directieassistente terwijl ze haar HEAO behaalde. Halverwege de jaren ’90 maakte ze een overstap naar een commerciële baan en werkte als vestigingsmanager en marketing- en salesmanager in de arbeidsbemiddelingsbranche. In die periode volgde ze een Master of Business Administration.

Meer dan 10 jaar geleden begon ze parttime als docent managementopleidingen en trainer persoonlijke effectiviteit. Deze nevenfunctie kreeg wat later vervolg in het Hoger Onderwijs. Hier leidde ze onder andere diverse projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Sinds 2008 is Archelia zelfstandig ondernemer. Met veel passie voor opleiden is Archelia actief in zowel de profit- als de non-profitsector.

Terug naar de column
De website van Archelia

Reageer op dit artikel