vraag & antwoord

Disney in het ziekenhuis?

Faciliteren

Dit is een interessant en goed leesbaar boekje, als praktische handleiding om de patiënt daadwerkelijk centraal te stellen: Als Disney de baas was in uw ziekenhuis; 9 ½ dingen die u anders zou doen door Fred Lee Iedereen die in de zorg werkt, zal genieten van de herkenbare voorbeelden en anekdotes. De auteur weet op […]

Dit is een interessant en goed leesbaar boekje, als praktische handleiding om de patiënt daadwerkelijk centraal te stellen:

Als Disney de baas was in uw ziekenhuis; 9 ½ dingen die u anders zou doen door Fred Lee

Iedereen die in de zorg werkt, zal genieten van de herkenbare voorbeelden en anekdotes. De auteur weet op boeiende wijze verband te leggen tussen compassie voor de patiënt, excellente organisaties en het verkrijgen van loyale patiënten.

Fred Lee bracht met zijn ideeën vele ziekenhuizen in de Verenigde Staten in beweging. Hij werkt met een nieuw paradigma voor patiëntgerichte zorg en het perspectief van patiënten. Veel ziekenhuizen raakten gemotiveerd, geïnspireerd en vonden zijn benadering effectiever dan de gebruikelijke benaderingen. Zij veranderden hun aanpak door het verhaal van Fred Lee.

ISBN: 9789035230538
Pagina’s: 224

Reageer op dit artikel