artikel

Nummer 12, december 2013

Geen categorie

Hoe is het gesteld met jouw arbeidsmarktpositie? Die vraag stellen we ook dit jaar weer in het Management Support – Berenschot Salarisonderzoek. Helaas ging het in 2012 slechter dan je al verwachtte: je kreeg een salarisstijging van gemiddeld 1,1% in plaats van 1,3% die je verwachtte. En de inflatie doet deze stijging zelfs teniet. Lees […]

Hoe is het gesteld met jouw arbeidsmarktpositie? Die vraag stellen we ook dit jaar weer in het Management Support – Berenschot Salarisonderzoek. Helaas ging het in 2012 slechter dan je al verwachtte: je kreeg een salarisstijging van gemiddeld 1,1% in plaats van 1,3% die je verwachtte. En de inflatie doet deze stijging zelfs teniet. Lees het uitgebreide hoofdartikel met alle resultaten van het Salarisonderzoek.

Lees hier het integrale magazine online. [Vakbase]

En verder:

 • Ben jij klaar voor de toekomst? Aantrekkelijk zijn én  blijven voor de arbeidsmarkt
 • Secretaresse anno 2014: trends en ontwikkelingen
 • Samen werken aan een betere wereld
 • Nieuwe ronde, nieuwe kansen; samen meer succes
 • Juridisch, medisch en directiesecretaresse in beeld
 • Met Kerstmis in je element; feestelijke kleding voor elk type

 

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Taalkwesties
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Werk & Recht
 • Visie op het vak
 • Op de werkvloer
 • Column & cartoon
 • Productnieuws

 

Reageer op dit artikel