artikel

Nummer 3, maart 2014

Geen categorie

“Regelmatig niks doen is gezond!” Burn-out is de grootste oorzaak van ziekteverzuim.  Het is niet best gesteld met de gemiddelde gezondheid van de Nederlandse werknemer. We hebben té veel stress, bewegen té weinig en eten té veel en ongezond. Ongestraft doorgaan met deze levenswijze is onmogelijk volgens psychiater Bram Bakker. Het moet en kán ook echt […]

“Regelmatig niks doen is gezond!” Burn-out is de grootste oorzaak van ziekteverzuim. Cover maart 2014
Het is niet best gesteld met de gemiddelde gezondheid van de Nederlandse werknemer. We hebben té veel stress, bewegen té weinig en eten té veel en ongezond. Ongestraft doorgaan met deze levenswijze is onmogelijk volgens psychiater Bram Bakker. Het moet en kán ook echt anders! Lees het complete hoofdartikel in het maartnummer van Management Support Magazine.

En verder:

 • Delegeren is balanceren; vijf gouden tips
 • Inkopen niet lastig, wel leuk
 • Beeldschermwerk en zere schouders
 • Zo bereid je je voor op een assessment
 • SPECIAL: Kantoor & zo

 

Bekijk de digitale editie van het maartnummer van Management Support Magazine.

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Taalkwesties
 • Spelling- en taaltips
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Werk & Recht
 • Young professional
 • Op de werkvloer
 • Column & cartoon
 • Productnieuws
Reageer op dit artikel