artikel

Workshopdagen 2017

Geen categorie

Op 11, 12 en 13 april vinden weer de jaarlijkse Workshopdagen plaats. Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma met maar liefst 46 verschillende onderwerpen. Vooral gericht op nieuwe competenties en vaardigheden, maar natuurlijk ook op bestaande. Zo is er bijv. dit jaar aandacht voor ‘Lean vergaderen’, ‘Werken vanuit je rol’, ‘Slimme werkgewoontes’, […]

Op 11, 12 en 13 april vinden weer de jaarlijkse Workshopdagen plaats. Ook dit jaar hebben we weer een interessant programma met maar liefst 46 verschillende onderwerpen. Vooral gericht op nieuwe competenties en vaardigheden, maar natuurlijk ook op bestaande. Zo is er bijv. dit jaar aandacht voor ‘Lean vergaderen’, ‘Werken vanuit je rol’, ‘Slimme werkgewoontes’, ‘Managementinzicht voor assistants’ en ‘De kunst van het kiezen’.  Kijk voor alle onderwerpen op managementsupport.nl/workshops.

Reageer op dit artikel