artikel

Nummer 6, juni 2014

Geen categorie

Leren van dieren? De één doet er schamper over, de ander is ervan overtuigd dat het werkt. Paarden worden vaak ingezet om inzicht te geven in het functioneren van een team; competenties als samenwerken, afstemmen, communiceren, grenzen stellen en zichtbaarheid komen aan bod. En contact met dieren is niet alleen erg leuk, maar ook confronterend, […]

Leren van dieren? De één doet er schamper over, de ander is ervan overtuigd dat het werkt. Paarden worden vaak ingezet om inzicht te geven in het functioneren van een team; competenties als samenwerken, afstemmen, communiceren, grenzen stellen en zichtbaarheid komen aan bod. En contact met dieren is niet alleen erg leuk, maar ook confronterend, leerzaam én heilzaam. De redactie dook daarom onder in de wereld van het leren van paarden om het zélf te ervaren en was verrast door het effect dat ‘spiegelen’ met paarden heeft…

En verder:

 • Is je werk een sleur? Kom in beweging!
 • Menselijk managen; laat een ander groeien
 • Van doem- naar bloemdenken; jouw missie laat je stralen
 • Vinden en gevonden worden; zo zet je social media in bij je sollicitatie
 • Interview met de nieuwe Secretaresse van het Jaar: Kelly van Keijzerswaard
 • Spliksplinternieuwe rubriek: BrandCheck

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 •  Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Taalkwesties
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Young professional
 • Column & cartoon

Lees het complete juni-nummer online [alleen voor abonnees].

De bijgevoegde special Vergaderen & Accommodaties is gratis beschikbaar.

 

Reageer op dit artikel