artikel

Nummer 7/8, juli/augustus 2014

Geen categorie

Met het grootste gemak kun je bij anderen benoemen waar ze goed in zijn. Maar zodra je over je eigen prestaties moet vertellen, val je algauw stil. Bescheidenheid kan een prachtige kwaliteit zijn, maar het kan je ook flink in de weg zitten. Daarom in het hoofdartikel van Management Support Magazine juli/augustus inzichten die je […]

Met het grootste gemak kun je bij anderen benoemen waar ze goed in zijn. Maar zodra je over je eigen prestaties moet vertellen, val je algauw stil. Bescheidenheid kan een prachtige kwaliteit zijn, maar het kan je ook flink in de weg zitten. Daarom in het hoofdartikel van Management Support Magazine juli/augustus inzichten die je helpen af te rekenen met valse bescheidenheid.

En verder:

 • Het lezen van lichaamstaal
 • Help, mijn baas is een narcist!
 • Relaxed omgaan met lastige types
 • Kantoortaal; daar moet je flexibel in zijn
 • Conflicten op de werkvloer; als je elkaars bloed wel kunt drinken

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en taaltips
 • Taalkwesties
 • Softwaretips
 • Appladder
 • Column loopbaancoach Vicky Marijnen
 • De BrandCheck
 • Young professional
 • Column & cartoon

Bekijk de digitale editie van het juli/augustusnummer online.

 

Reageer op dit artikel