artikel

Nummer 12, december 2014

Geen categorie

Hoe bereikbaar ben jij? Beantwoord jij ‘s avonds nog e-mails van de baas, kom je in het weekend opdraven voor een spoedklus, of houd je werk- en privé strikt gescheiden? Hoe je het ook doet: in deze digitale tijden moet je zelf je grenzen bewaken. Vijf dienstverleners vertellen hoe zij de balans behouden. En verder: […]

Hoe bereikbaar ben jij?

Beantwoord jij ‘s avonds nog e-mails van de baas, kom je in het weekend opdraven voor een spoedklus, of houd je werk- en privé strikt gescheiden? Hoe je het ook doet: in deze digitale tijden moet je zelf je grenzen bewaken. Vijf dienstverleners vertellen hoe zij de balans behouden.

En verder:

 • Het Nieuwe Werken écht laten werken
 • Wat faalangst met je doet en hoe je ervan afkomt
 • Salarisonderzoek 2014: het blijft aanmodderen
 • Werken in de cloud: bye bye harde schijf

En natuurlijk de vaste rubrieken:

 • Signaal
 • Spelling- en Taaltips
 • Taalkwesties
 • BrandCheck
 • Column loopbaancoach Vicky Marijnen
 • Young professional
 • Column Huub van Mackelenbergh

Bekijk de digitale editie van het decembernummer van Management Support Magazine

Reageer op dit artikel