nieuws

Managementassistent van 2013 bekend

Geen categorie

Marjolijn Oussoren-Verhoeff (Woerden) van Rutges BV is verkozen tot ‘Managementassistente van het jaar 2013’. Na een zinderende finale is dit door juryvoorzitter John Smits van VBH Nederland BV bekendgemaakt.

Marjolijn Oussoren-Verhoeff (Woerden) van Rutges BV is verkozen tot ‘Managementassistente van het jaar 2013’. Na een zinderende finale is dit door juryvoorzitter John Smits van VBH Nederland BV bekendgemaakt.

Totaal verrast nam zij de felbegeerde beker en het bijbehorende certificaat in ontvangst tijdens de drukbezochte ‘Dag van de Managementassistente’ in het Veranderhuis in Doorn. Hier werden de vijf finalisten op 14 maart door de zeskoppige jury aan een laatste test onderworpen.

Bart van Luijk (directeur eigenaar DOOR Training & Coaching en initiatiefnemer van deze prijs) licht het juryrapport toe: ‘Marjolijn is een echte topper, die met warmte en creativiteit tot oplossingen komt. Een professional die zaken weet te scheiden van emoties. Die een ‘aanvaring’ niet uit de weg gaat. Die door collega’s en klanten met een 9.18 wordt gewaardeerd.’

Marjolijn werd door de jury tot winnaar verkozen én kreeg ook van het publiek de meeste stemmen.De jury bestond verder uit juryvoorzitter John Smits (directeur VBH Nederland BV), Petra van Buren (Directie-secretaresseNetwerk FME), Fred Baird (directeur Direct in Dienst B.V.), Jan van Haren (bestuurslid Koninklijke Horeca Nederland) en Bram Lingen (oud voorzitter koninklijke Hibin).

Marjolijn Oussoren-Verhoeff is enorm blij met haar titel: ‘Het is een kroon op mijn tienjarige carrière bij Rutges’. Waarin onderscheidt ze zich als professional? ‘Ik neem mijn verantwoordelijkheid en ik ben zichtbaar. Daardoor kunnen collega’s altijd op mij bouwen en help ik actief bij het oplossen van problemen. Door mijn behulpzame houding en omdat ik altijd vriendelijk en opgewekt ben, heb ik het hart van mijn directeur en collega’s gewonnen. Verder ben ik ben nauw betrokken bij het reilen en zeilen in de organisatie. Daardoor heb ik ook zitting in de OR. Ik werk inmiddels 10,5 jaar bij Rutges met als doel aanpakken, de directeur ontzorgen en op de achtergrond mijn collega’s helpen en sturen naar betere resultaten.’

De finale bestond uit een afvalrace. In de inspirerende omgeving van het Veranderhuis nam Marjolijn Oussoren-Verhoeff het op tegen Jeannette Lulofs (Flash Services Nederland), Jürgen Behrens (Nationale-Nederlanden), Priscilla de Laat (Yachtzochte ‘Dag van de Managementassistente’ in het Veranderhuis in Doorn. Hier werden de vijf finalisten op 14 maart door de zeskoppige jury aan een laatste test onderworpen.

De finale bestond uit een afvalrace. In de inspirerende omgeving van het Veranderhuis nam Marjolijn Oussoren-Verhoeff het op tegen Jeannette Lulofs (Flash Services Nederland), Jürgen Behrens (Nationale-Nederlanden), Priscilla de Laat (Yacht Group Nederland BV) en Marion Frazer (VINK Kunststoffen B.V.).

Reageer op dit artikel