nieuws

Finalisten Secretaresse van het Jaar 2013

Geen categorie

De drie finalisten voor de ‘Verkiezing Secretaresse van het Jaar’ zijn bekend: Karin Kuilman, Riet Schuppert en Monique van Rossum. Zij gaan nu campagne voeren voor de titel. Via de website kan tot 18 april 12.00u op deze talentvolle secretaresses worden gestemd. Op 18 april, Nationale Secretaressedag, kiest de jury de uiteindelijke winnares.

De drie finalisten voor de ‘Verkiezing Secretaresse van het Jaar’ zijn bekend: Karin Kuilman, Riet Schuppert en Monique van Rossum. Zij gaan nu campagne voeren voor de titel. Via de website kan tot 18 april 12.00u op deze talentvolle secretaresses worden gestemd. Op 18 april, Nationale Secretaressedag, kiest de jury de uiteindelijke winnares.

De drie finalisten zijn Karin Kuilman uit Wieringerwerf, Monique van Rossum uit de regio Amsterdam en Riet Schuppert uit de regio Zwolle. Voor de drie finalisten breekt een spannende tijd aan. Tijdens de periode tot 18 april waarin er online op ze gestemd kan worden, gaan ze zelf campagne voeren om het secretaressevak zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. De secretaresse die daar het best in slaagt en zichzelf het best presenteert op de verkiezingsdag (18 april) bij Microsoft te Schiphol, wordt door de jury geacht de ambassadeursrol het best te kunnen vervullen. En zij verdient dé titel Secretaresse van het Jaar 2013.
Thema 2013
Het thema van de verkiezing is dit jaar ‘De Gelukkige Secretaresse’. Zij is een professional die trots is op haar vak. Ze ontwikkelt zich dagelijks op persoonlijk en professioneel vlak en vindt het leuk om bij te blijven en om te netwerken met collega’s die net zo gedreven zijn als zij. En ze draagt bij aan het resultaat van haar organisatie.
De jury 
De finalisten worden gejureerd door vijf professionals uit het vak. Zij beoordelen de secretaresses op hun vakinhoudelijke kwaliteiten, proactiviteit, visie op het vak en daarmee het enthousiasme voor het ambassadeurschap. De juryleden zijn: 
Lydia van den Bogaard (voorzitter Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen), 
Joyce Steenveld (directeur Schoevers), 
Jacqueline van de Looy (Secretaresse van het Jaar 2012), 
Jane Booij (PA en Secretaresse van het Jaar 2009), 
Stephanie Hoogenraad (Vertical Leader Experis Professional Management Assistance). 

De drie finalisten zijn Karin Kuilman uit Wieringerwerf, Monique van Rossum uit de regio Amsterdam en Riet Schuppert uit de regio Zwolle. Voor de drie finalisten breekt een spannende tijd aan. Tijdens de periode tot 18 april waarin er online op ze gestemd kan worden, gaan ze zelf campagne voeren om het secretaressevak zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. De secretaresse die daar het best in slaagt en zichzelf het best presenteert op de verkiezingsdag (18 april) bij Microsoft te Schiphol, wordt door de jury geacht de ambassadeursrol het best te kunnen vervullen. En zij verdient dé titel Secretaresse van het Jaar 2013.

Thema 2013
Het thema van de verkiezing is dit jaar ‘De Gelukkige Secretaresse’. Zij is een professional die trots is op haar vak. Ze ontwikkelt zich dagelijks op persoonlijk en professioneel vlak en vindt het leuk om bij te blijven en om te netwerken met collega’s die net zo gedreven zijn als zij. En ze draagt bij aan het resultaat van haar organisatie.
De jury De finalisten worden gejureerd door vijf professionals uit het vak. Zij beoordelen de secretaresses op hun vakinhoudelijke kwaliteiten, proactiviteit, visie op het vak en daarmee het enthousiasme voor het ambassadeurschap. De juryleden zijn: 

Lydia van den Bogaard (voorzitter Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen), 
Joyce Steenveld (directeur Schoevers), 
Jacqueline van de Looy (Secretaresse van het Jaar 2012), 
Jane Booij (PA en Secretaresse van het Jaar 2009), 
Stephanie Hoogenraad (Vertical Leader Experis Professional Management Assistance). 

Meer informatie
http://secretaressevanhetjaar.nl

Reageer op dit artikel