nieuws

Secretaressefunctie: geen fuik maar een vak

Geen categorie

Dat secretaressen proactief, leergierig en loopbaangericht zijn wisten we natuurlijk best. Maar het wordt eens te meer bewezen door de inschrijvingen voor onze Workshopdagen. Secretaressen kijken vooruit, grijpen hun kansen en zijn geïnteresseerd in de vele veranderingen op kantoor. En dat is goed nieuws voor hun loopbaan.  

Dat secretaressen proactief, leergierig en loopbaangericht zijn wisten we natuurlijk best. Maar het wordt eens te meer bewezen door de inschrijvingen voor onze Workshopdagen. Secretaressen kijken vooruit, grijpen hun kansen en zijn geïnteresseerd in de vele veranderingen op kantoor. En dat is goed nieuws voor hun loopbaan.  

Uit de inschrijvingen voor de Workshopdagen blijkt dat juist de nieuwe workshops die inspringen op de nieuwe ontwikkelingen in de markt aanslaan. Het gaat onder andere om:

– Effectief werken met de iPad

– Het Nieuwe Werken

– Manage je mailbox in Outlook

– Werken in het papierloze kantoor

Bij uitstek onderwerpen die bijzonder actueel zijn, nu Het Nieuwe Werken in steeds meer bedrijven wordt ingevoerd en vergaderen vaker papierloos gebeurt. En laten die ontwikkelingen nu het snelst en best voelbaar zijn op de secretariaten.
De secretaressefunctie is voor velen daarom geen fuik waarin gelaten wordt afgewacht, maar een vak dat verdieping en aandacht verdient.

Oriënteer je ook en schrijf je nog in voor de Workshopdagen!

Reageer op dit artikel