nieuws

Nieuwe voorzitter NVD

Geen categorie

Lydia van den Bogaard is op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 1 juni 2013 op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort na vier jaar voorzitterschap als voorzitter van de NVD afgetreden. Na goedkeuring van de ALV heeft Lydia het stokje overgedragen aan Annelies Bessels. Annelies is geen onbekende binnen de NVD. In de afgelopen drie jaar had zij reeds zitting in het bestuur in de functie van regiobestuurder Gelderland.

 

Deze functie blijft zij voorlopig ad interim vervullen tot in de regio een opvolgster is gevonden.

Lydia van den Bogaard is op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 1 juni 2013 op Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort na vier jaar voorzitterschap als voorzitter van de NVD afgetreden. Na goedkeuring van de ALV heeft Lydia het stokje overgedragen aan Annelies Bessels. Annelies is geen onbekende binnen de NVD. In de afgelopen drie jaar had zij reeds zitting in het bestuur in de functie van regiobestuurder Gelderland. Deze functie blijft zij voorlopig ad interim vervullen tot in de regio een opvolgster is gevonden. 

De NVD is met 650 leden het grootste secretaressenetwerk van Nederland. Dé beroepsvereniging van en voor directiesecretaressen, managementassistenten, assistants to the board, executive secretaries, executive assistants, personal assistants en office managers.

Reageer op dit artikel