nieuws

Cafeïneboost

Geen categorie

28 procent van de werknemers drinkt op een werkdag vijf koppen koffie of meer. 27 procent drinkt drie tot vier koppen koffie, 21 procent houdt het bij een of twee kopjes en 24 procent drinkt geen koffie. Dat blijkt uit onderzoek van Jobbird.com. 

28 procent van de werknemers drinkt op een werkdag vijf koppen koffie of meer. 27 procent drinkt drie tot vier koppen koffie, 21 procent houdt het bij een of twee kopjes en 24 procent drinkt geen koffie. Dat blijkt uit onderzoek van Jobbird.com. 

De vraag is of deze cafeïneboost op de werkvloer vruchten afwerpt. Cafeïne in de middag is bijvoorbeeld niet zo gezond. Het is gezonder om ’s middags een kopje thee te drinken. Cafeïne is een stof die niet zomaar uit het lichaam verdwijnt. Daarom wordt mensen die slaapproblemen hebben aangeraden ’s middags geen cafeïne meer te gebruiken. 

Reageer op dit artikel