nieuws

Facilitaire taken?

Geen categorie

Ben je belast met facilitaire taken? Dan is de vakbeurs Facilitair iets voor jou! 

De 16e editie van Facilitair 2014, dé vakbeurs voor de facilitair professional, vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 januari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het beursthema van de vakbeurs Facilitair 2014 is duurzaamheid. Het aanbod is ook dit jaar enorm gevarieerd. Bezoek talloze themapresentaties, neem een kijkje bij de noviteiten voor de laatste ontwikkelingen in de facilitaire sector of ga naar het duurzaamheidsplein waar standhouders hun duurzame ontwikkelingen presenteren. Van interieurbeplanting tot energiebesparing, van schrijfwaren tot een duurzaam recycleproces voor papier en van bureaustoelen tot duurzame catering. Facilitair 2014 biedt uiteenlopende producten en diensten voor het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Diversiteit is één van de onderwerpen waarop vakbeurs Facilitair zeer goed scoort. Iets meer dan 90% van de respondenten van de bezoekersenquête gaf dit jaar aan het aanbod gevarieerd te vinden. Vergeet niet je gratis te registreren. Daarmee voorkom je op de dag zelf wachttijd!

Voor meer informatie over de vakbeurs en voor het voorregistreren kunt terecht op www.vakbeursfacilitair.nl

Reageer op dit artikel