nieuws

Management Support Live 2014: foto’s en video

Geen categorie

Donderdag 13 november stond het Beatrix Theater in Utrecht in het teken van Management Support Live 2014: het congres voor managementondersteuners met als thema ‘Secretaresse: een functie met toekomst’. Het congres werd zowel in de ochtend als de middag goed bezocht. Gastsprekers waren Henny van Egmond (over het werk van de secretaresse in de toekomst), Sarah Gagenstein […]

Donderdag 13 november stond het Beatrix Theater in Utrecht in het teken van Management Support Live 2014: het congres voor managementondersteuners met als thema ‘Secretaresse: een functie met toekomst’.

Het congres werd zowel in de ochtend als de middag goed bezocht. Gastsprekers waren Henny van Egmond (over het werk van de secretaresse in de toekomst), Sarah Gagenstein (over slim communiceren met ‘framing’), Marco Broeknellis van Schoevers (over de veranderende taken van de secretaresse én hij ging in gesprek met de executive assistant van Mark Rutte, Marguerite Collot d’Escury).

Petra van Hartskamp en Liesbeth van Reek verzorgden een hilarisch optreden waarin ze de 7 godinnen (ofwel: talenten) uitbeeldden die iedere vrouw in zich heeft.

Tussendoor konden bezoekers de expo bekijken en mee op de ‘flight tour’ met piloot en stewardessen. En natuurlijk was er zowel ’s morgens als ’s middags een uitgebreid workshopprogramma.

Naar de presentaties van de gastsprekers >
Naar de video >

Hieronder vind je de fotoreportage door Fototainer. Klik op de foto om de hele reportage te zien van expo, congres en workshops.

 

 

 

Reageer op dit artikel