nieuws

Vakmedianet versterkt positie in zorgsegment

Geen categorie

Alphen aan den Rijn, 10 december 2014 – B + B Vakmedianet B.V. (uitgever van Management Support) heeft het voornemen Food Hospitality en Board Room Zorg over te nemen van MYbusinessmedia. Hiermee wil de uitgeverij haar positie in het zorgsegment versterken. Vakmedianet is al uitgever van ZorgInstellingen en Gastvrije Zorg, alsook van het tijdschrift en […]

Alphen aan den Rijn, 10 december 2014 – B + B Vakmedianet B.V. (uitgever van Management Support) heeft het voornemen Food Hospitality en Board Room Zorg over te nemen van MYbusinessmedia. Hiermee wil de uitgeverij haar
positie in het zorgsegment versterken. Vakmedianet is al uitgever van ZorgInstellingen en Gastvrije Zorg, alsook van het tijdschrift en congres Kwaliteit in Zorg en de digitale nieuwsbrief Over Management en Zorg. Tevens is de uitgever één van de drie initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren.

“De zorg is voor Vakmedianet een belangrijk segment”, aldus CEO Vakmedianet Ruud Bakker. “Met de overname van Food Hospitality zijn wij beter in staat de brede groep medewerkers in de zorg te
bereiken, die naast hoofden voeding en facilitair managers een belangrijke rol spelen binnen het beslissingsproces over maaltijdkeuzes. Ook de recent gelanceerde Dag van de Gastvrijheidsmedewerker past uitstekend naast Gastvrijheidszorg met Sterren. Boardroom Zorg is een versterking van het bereik onder bestuurders in de zorg, die goed aansluit op de eZine Over
Management en Zorg.

Gisteren (9 december) maakte de uitgeverij bekend het voornemen te hebben een aantal titels van Reed Business Information over te nemen. Zowel in het voorjaar van 2012 als eind vorig jaar nam
Vakmedianet ook al een breed portfolio over van Kluwer. Ook nam het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal andere titels over van veelal kleinere uitgeverijen. Bij de overname van de titels van MYbusinessmedia zijn twee medewerkers betrokken. Zij treden in dienst van Vakmedianet zodra de overname is afgerond. Dat is naar verwachting met ingang van 1 januari 2015.

Over B+B Vakmedianet

Vakmedianet biedt vakinformatie die professionals in staat stelt online het laatste nieuws te volgen en snel betrouwbare antwoorden te vinden op hun vragen waarbij zij in print, op congressen en via boeken geïnspireerd worden door relevante vakinformatie. Kijk voor meer informatie op www.vakmedianet.nl.

Reageer op dit artikel