opleiding

Geen categorie

Financieel inzicht voor assistants

Om je manager of het projectteam goed te kunnen ondersteunen wil je meer begrijpen van begrotingen, budgetten, jaarrekeningen, investeringsvoorstellen of rapportages die worden gemaakt.  In deze training leer je de termen kennen, kun je cijfers interpreteren en zijn businessplannen en andere financiële stukken voor jou geen abacadabra meer.

Financieel inzicht voor assistants

Wat leer je?

Na deze training ken je de belangrijkste theoretische kaders van finance. De belangrijkste financiële aspecten van een onderneming worden besproken en behandeld aan de hand van een aantal cases. Hierdoor zie je eerder het verband tussen finance en de onderneming en ook vanuit welk perspectief de manager naar financiën kijkt. Hierdoor leer je om ook op financieel vlak meer als gesrekspartner te acteren.

Welke onderwerpen?

  • Belang finance in een organisatie
  • De financiële structuur van een organisatie
  • Balans
  • Exploitatiebegroting
  • Liquiditeitsbegroting
  • Ratio-analyse
  • Jaarverslag

Meer informatie/aanmelden

Brochure aanvragen

Reageer op dit artikel