vraag & antwoord

Wie is Jocelyn Rebbens?

Geen categorie

Jocelyn Rebbens is economisch psychologe en biedt als zelfstandige coaching en training op het gebied van Personal Branding & Reputatiemanagement, Communicatie en Ondernemerschap. Zij is de ‘linking pin’ tussen HR en Marketing, waarbij de mens centraal staat. Jocelyn heeft als consultant jarenlang ervaring opgedaan in het veld van persoonlijke- en talentontwikkeling. Zowel op nationaal als […]

Jocelyn Rebbens is economisch psychologe en biedt als zelfstandige coaching en training op het gebied van Personal Branding & Reputatiemanagement, Communicatie en Ondernemerschap. Zij is de ‘linking pin’ tussen HR en Marketing, waarbij de mens centraal staat. Jocelyn heeft als consultant jarenlang ervaring opgedaan in het veld van persoonlijke- en talentontwikkeling. Zowel op nationaal als internationaal niveau, voor profit als non-profit organisaties. Met oog voor het resultaat. Als trainster borduurt zij daarop voort. Haar werkstijl is no-nonsense, open, energiek en betrokken.

Reageer op dit artikel