vraag & antwoord

Wat is Centrum Zorg & Bouw?

Geen categorie

Bouwen in de gezondheidszorg: steeds meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid voor zorgaanbieders. Maar ook meer risico’s. De overheid trekt zich terug en let via haar toezichthouders alleen op de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg. Het Centrum Zorg en Bouw, sinds januari 2009 onderdeel van TNO, ondersteunt partijen die bouwen in de zorg. Objectief, […]

Bouwen in de gezondheidszorg: steeds meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid voor zorgaanbieders. Maar ook meer risico’s. De overheid trekt zich terug en let via haar toezichthouders alleen op de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg. Het Centrum Zorg en Bouw, sinds januari 2009 onderdeel van TNO, ondersteunt partijen die bouwen in de zorg. Objectief, onafhankelijk met kennis van zaken.

Het NIAZ zit met andere zorggerelateerde organisaties in het kantoorcomplex Piet van Dommelenhuis.

Churchilllaan 11
3527 GV UTRECHT

Telefoon: 030 298 31 11

Website Centrum Zorg & Bouw

Reageer op dit artikel