nieuws

Agile werken en de pizzaorganisatie volgens Diana Russo [video]

Management

Agile werken en de pizzaorganisatie volgens Diana Russo [video]

Diana Russo, HR- en organisatievernieuwer, gaat op het Management Support Event vertellen waarom organisaties moeten veranderen en wat dit voor jou als assistant betekent. De tijd van hiërarchisch aangestuurde organisaties met een piramidestructuur ligt achter ons. Het is volgens Diana nu zaak om te kiezen voor wendbare, platte pizzaorganisaties.

Agile werken, wendbaar zijn, dat is belangrijk in deze tijden van digitalisering en robotisering. In de pizzaorganisatie wordt gewerkt met gelegenheidsteams of multidisciplinaire teams, waarvan ook de managementassistent deel kan uitmaken.

Diana Russo vertelt wat je van haar keynotespeech kunt verwachten

Mix je programma!

Het Management Support Event vindt op 14 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het congresprogramma bestaat uit drie keynote speeches van Diana Russo, agile coach Brenda Zwart en officemanager Judith van Diemen van Organize Agile, en van psycholoog/trainer Jocelyn Rebbens die ingaat op persoonlijke veerkracht. Daarnaast kun je kiezen uit drie kennissessies en elf workshops. Uit al deze eventonderdelen kun je zelf je ideale programma samenstellen.

Hoe? Kijk op event.managementsupport.nl

Reageer op dit artikel