artikel

‘Ervaar de magie van het theater’

Plannen en organiseren

Als vip samen met collega’s of relaties MAMMA MIA!, Anastasia of Lazarus bijwonen? Stage Entertainment Theaterarrangementen maakt het mogelijk. Een bezoek aan de voorstelling in combinatie met een volledig verzorgd arrangement. Het ontbreekt de gasten aan niets en het is voor iedereen een zorgeloze avond. Dát is de magie van het theater en de kracht van live entertainment.

‘Ervaar de magie van het theater’

“Welkom bij het Beatrix Theater, vanavond bent u onze vipgast.” Dit is hoe Stage Entertainment haar gasten van een theaterarrangement doorgaans ontvangt in het Beatrix Theater, het AFAS Circustheater of het DeLaMar Theater. “Wij willen onze gasten een onvergetelijk middag en/of avond bezorgen. Stage Entertainment Theaterarrangementen organiseert onder meer relatieavonden, medewerkersevenementen en uitjes voor de personeelsvereniging. Het arrangement is een bezoek aan de voorstelling in combinatie met bijvoorbeeld een diner, lunch of borrel. Er zijn zelfs mogelijkheden om er een presentatie, activiteit of workshop in het theater aan te koppelen. Veel is mogelijk, samen creëren we een arrangement op maat”, legt accountmanager Lidy van Steekelenburg van Stage Entertainment uit. Zij leidt Management Support Magazine deze donderdag rond in het Beatrix Theater aan de vooravond van een voorstelling van MAMMA MIA!.

De beste plekken

Alle arrangementen van Stage Entertainment Theaterarrangementen worden gecombineerd met een musical, of dat nu MAMMA MIA!, Lazarus of Anastasia is. “Een arrangement bij één van onze voorstellingen is misschien wel het perfecte eindejaarsevenement voor bedrijven”, vertelt Van Steekelenburg. “Een gelegenheid om medewerkers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het afgelopen jaar.”

Zij zwaait de deur van de theaterzaal open. Daar is de cast juist bezig met repeteren. “De zaal van het Beatrix Theater biedt plaats aan ruim 1.500 mensen en in het AFAS Circustheater passen ruim 1.800 bezoekers. De beste eerste rang plekken in onze theaters zijn gereserveerd voor de gasten die onderdeel zijn van een groepsarrangement, zoals dat past bij een viptreatment.”

Bij binnenkomst worden gasten van het arrangement ontvangen bij een speciale ontvangstbalie. “Daar is ook het vaste contactpersoon van ons hospitalityteam aanwezig. Hij of zij begeleidt de groep de hele avond, en is altijd beschikbaar voor vragen of speciale verzoeken. En als de groep compleet is, dan kan er vooraf aan de voorstelling worden gedineerd of een borrel worden gedronken in de speciaal gereserveerde ruimte”, legt Van Steekelenburg uit.

Tal van mogelijkheden

Zij vertelt verder dat de aanvragen eerst bij haar en haar collega’s op kantoor binnenkomen. “Wij gaan daarmee dan direct aan de slag, en gaan in overleg met de klant om de wensen in kaart te brengen. Er zijn diverse voorstellingen waar men uit kan kiezen en er zijn tal van mogelijkheden waarmee het arrangement kan worden gecomplementeerd. Het is maar net wat de klant wil en wat de gelegenheid is van het evenement. Wij denken graag mee en kunnen dankzij onze jarenlange ervaring ook in het voortraject onze klant al zoveel mogelijk ontzorgen.”

Theater afhuren

Bedrijven kunnen zelfs het gehele theater afhuren voor klanten, relaties en/of medewerkers met daaraan gekoppeld een voorstelling exclusief voor hen. Bij zo’n exclusieve voorstelling kan het theater geheel in stijl van de opdrachtgever worden gebrand. “Wij staan garant voor een heerlijke avond vol live entertainment in combinatie met een meet & greet of backstage tour, gezelligheid en een heerlijke culinaire invulling. Als gast van een van onze arrangementen voelt men zich echt even vip.”

Directeur Albert Verlinde: ‘Wij doen alles om te blijven verrassen’

Passie, gastvrij, representatief en precisie; het zijn kernwoorden die directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment meermalen laten vallen als hij praat over zijn bedrijf, over zijn producties, theaters en zakelijke arrangementen.

MAMMA MIA!, The Bodyguard, Grease en The Lion King. Het is slechts een greep uit de succesproducties van Stage Entertainment van de afgelopen periode. “Rijk aangeklede shows, prachtige kostuums, een gastvrije ontvangst, het samen zijn; dat is voor mij toch echt wel de magie van het theater”, glundert Verlinde. Hij is goedgemutst. Stage staat namelijk aan de vooravond van de presentatie van weer een aantal nieuwe topproducties als Anastasia en Lazarus. “Wij kiezen altijd voor diversiteit; met MAMMA MIA! kies je als zakelijke gast van ons voor zekerheid, met Lazarus zoek je het avontuur. Dat is een producties waarover na afloop wordt gesproken. De ene collega zal het fantastisch vinden, de ander had misschien iets anders verwacht. Dat maakt een zakelijk event ook leuk, spannend.”

De standaard ligt hoog

Die diversiteit in producties en theaters (Beatrix Theater in Utrecht, AFAS Circustheater in Scheveningen en Delamar in Amsterdam) wordt gecombineerd met de nodige vernieuwingsdrang bij Stage Entertainment. Verlinde: “Kijk, een productie als The Lion King heeft 1,6 miljoen mensen getrokken, dat merk je. Daarom knappen wij de boel weer op nu die productie is gestopt en Anastasia in aantocht is. Het schilderwerk, de foyer, het tapijt: we houden de standaard hoog.” Die standaard ligt volgens Verlinde ook hoog als het gaat om gastheerschap van Stage Entertainment. “In theater zelf, tuurlijk. Met fantastische gastvrouwen en gastheren. Maar bij zakelijke arrangementen begint dat al bij de aanvraag. Management assistenten die verantwoordelijk zijn voor het boeken van het event doen hun werk vaak met passie. Aan ons de taak om met dezelfde toewijding, liefde en precisie aanvragen te behandelen en samen met de boeker een onvergetelijk event te organiseren.” En Verlinde verzekert: geen vraag is te gek. “Dineren op het podium? Een meet & greet met de cast? Wij zullen het altijd proberen te regelen en doen er alles aan om onze zakelijke gasten te blijven verrassen.”

Dit artikel is gesponsord door Stage Entertainment

Reageer op dit artikel