boek

Het Projectassistentboek

Plannen en organiseren

Steeds vaker spelen ondersteuners een rol binnen projecten. In de praktijk komt dit vaak neer  op catering regelen, badges maken, uitnodigingen versturen, aanmeldingen bijhouden en de gastvrouwrol. Allemaal waardevol, maar in dit boek leggen we de lat voor de projectassistent  een stuk hoger

Het Projectassistentboek

De projectassistent als sparringpartner van de projectleider. In negen hoofdstukken dagen we alle (aankomende) projectassistenten uit om stappen te  zetten in de gewenste richting.

Je leest over de positie van de projectassistent, je  kernkwaliteiten, de projectfasen, hoe je effectief kunt communiceren en hoe je zoveel mogelijk  uit je projecttijd haalt. We gaan in op de kunst van het samenwerken binnen een projectteam,  het geven en ontvangen van feedback, omgaan met conflicten en welke digitale tools je kunt  gebruiken. Elk hoofdstuk bevat theorie, tips en een aantal praktijkcases.

Meer informatie en bestel

Reageer op dit artikel