checklist

Netwerken tijdens de borrel: 4 tips

Plannen en organiseren

Do’s:

  • Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden.
  • De gunfactor tot samenwerken verhoog je door oprechte aandacht te schenken.
  • Zorg dat je een goed gevoel achterlaat bij de ander.

Don’ts:

  • Jezelf anders voordoen dan je bent.
  • Je tijdens een gesprek laten afleiden door andere zaken (telefoon, omgeving, mensen, tablet, etc.).
  • Je beloften niet nakomen.

Wanneer is de borrel geslaagd?

Voor mij is een netwerkborrel geslaagd als ik op weg naar huis terugkijk op ontmoetingen met mensen met wie ik echte verbinding heb gehad. Mensen bij wie ik het gevoel heb dat we echt wat voor elkaar kunnen betekenen, nu en in de toekomst. We hebben samen waarde gecreeërd en waarde toegevoegd. Dit is voor mij onbetaalbaar en doet zowel de relatie als de resultaten sprankelen.

Rudy Brouwer is trainer, coach, spreker. Hij geeft lezingen,workshops over onder meer netwerken, uitstraling en authenticiteit en schreef het managementboek Netwerken vanuit je hart. Netwerken kun je overal waar mensen zijn, is zijn overtuiging. En netwerken is te leren! Ontvang gratis zijn e-book met netwerktips door te mailen naar: rudy@hartfullness.com
Je kunt ook meedoen aan zijn workshop ‘De ontmoeting’ (zie www.jouwbesterelatie.nl ). Tweede persoon: 50% korting. Meld je je aan vóór 31 december, dan maak je bovendien kans op volledig gratis deelname.

Reageer op dit artikel