nieuws

E-mailen in het vliegtuig

Plannen en organiseren

Zit je manager al in het vliegtuig en heb je een belangrijke boodschap? Reizigers van Virgin kun je een e-mail sturen.

Zit je manager al in het vliegtuig en heb je een belangrijke boodschap? Reizigers van Virgin Airlines kun je gewoon een e-mailtje sturen.

INTERNETVERBINDING

Voor zakenreizigers is het van groot belang om bereikbaar te zijn. Virgin Airlines speelt hierop in met een snelle internetverbinding op vluchten naar de Verenigde Staten. De internetverbinding maakt het mogelijk om een eigen laptop aan te sluiten. Virgin biedt passagiers de mogelijkheid aan om gedurende de vlucht te surfen op internet en hun e-mail op te halen. De service is voorlopig alleen beschikbaar op een beperkt aantal vluchten van en naar de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel