nieuws

Een beroemdheid op je evenement

Plannen en organiseren

Wil je een spreker op je evenement uitnodigen die echt gewicht in de schaal legt? Bij de Speakers Academy kun je beroemde gastsprekers uitnodigen.

Bij de Speakers Academy kunnen bekende, professionele gastsprekers worden geëngageerd, om een forum voor te zitten, een lezing te geven of een evenement te presenteren. Je kunt Gert Jan Dröge op je bedrijfsfeest uitnodigen, of zelfs een voormalig president van de Verenigde Staten inhuren voor een lezing.

NIET ZOMAAR IEMAND

Speakers Academy vertegenwoordigt nationale én internationale zwaargewichten uit de wereld van de politiek, wetenschap, sport, showbizz en het bedrijfsleven. Een aanzienlijk aantal sprekers is aangesloten bij deze organisatie. Online kun je zoeken in de sprekerscatalogus. In dertien categorieën en alfabetisch onderverdeeld, geeft deze een overzicht van alle sprekers, inclusief hun CV’s. Je kunt de spreker(s) van je keuze selecteren, en vervolgens direct online een aanvraag indienen.

Voor informatie kun je contact opnemen met de Speakers Academy, e-mail: info@speakersacademy.nl , tel.: (010) 433 33 22.

Reageer op dit artikel