nieuws

Eén dag zeilen

Plannen en organiseren

Zoek je een andere manier om gasten te ontvangen? Misschien is een boottocht dan een leuk idee. Bijvoorbeeld op de tjalk Carpe Diem.

Onder genot van een drankje of hapje, bij mooi weer op het dek en als het wat minder is in de kajuit, zit de sfeer en snel goed in. En, als je wilt kun je ook actief mee helpen zeilen.

Carpe Diem

Zo’n uitje kun je bijvoorbeeld doen op de tjalk Carpe Diem. Eén van de chicste tjalken in Nederland, gebouwd in 1901.  Deze tjalk ligt in de haven van Monnickendam en vaart uit op het IJsselmeer. Het IJsselmeer is zeer geschikt voor deze tochten doordat het een rustig water is. Je vaart langs plaatsjes als Marken, Edam, Volendam, Hoorn en Enkhuizen of Amsterdam, Muiden, Pampus en Lelystad. Desgewenst kun je de boottocht afwisselen met een museumbezoek, stadswandeling of een fietstocht. En wil je actie, dan kun je de immens grote zeilen heisen of het roer overnemen van schipper Leo.

Op verzoek kan de tjalk ook op andere wateren varen. Voor meer informatie over zeilen op de Carpe Diem surf je naar 1dagzeilen.

Reageer op dit artikel