nieuws

Gezond en fit op zakenreis

Plannen en organiseren

De KLM komt met online tips en fitnessprogramma’s waarmee je je manager gezond op zakenreis kunt sturen.

De KLM komt met online tips en fitnessprogramma’s waarmee je je manager gezond op zakenreis kunt sturen.

GEZOND REIZEN

De KLM helpt zakenreizigers gezond op reis te gaan. Op de KLM website kun je in de rubriek Reizen en Gezondheid terecht voor informatie en tips over gezondheid in relatie tot vliegreizen. En je vindt hier fitnessprogramma’s met tips om de conditie vóór, tijdens en na de vlucht te verbeteren. Als je je manager of jezelf aanmeldt kun je direct gebruikmaken van de interactieve programma’s. Alle informatie is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

ALGEMENE CONDITIE

Voor de algemene conditie is er een kort interactief trainingsprogramma. Door het invoeren van persoonlijke gegevens en persoonlijke trainingsdoelen krijg je een op maat gesneden en uitgebalanceerd trainingsprogramma met gerichte oefeningen om kracht-, lenigheid- en uithoudingsvermogen te verbeteren.

JETLAG PREVENTIE

Wil je een jetlag voorkomen, dan volg je het Jetlag Preventie programma. Dit interactieve fitness programma helpt je je aan het dag/nachtritme van de reisbestemming aan te passen. Je vult het vluchtschema en de slaap- en eetgewoontes in, waarna een persoonlijk jetlag preventie plan wordt berekend.

FITNESS

De aangeboden oefeningen en praktische tips van het Fit4Flight programma helpen je om fit en goed voorbereid op reis te gaan en om ook tijdens en na de vlucht fit te blijven. Het programma bevat zes oefeningen ter bevordering van de bloedcirculatie en soepelheid van de spieren. De oefeningen zijn eenvoudig in de vliegtuigstoel uit te voeren. In korte instructiefilmpjes op de website wordt uitgelegd hoe de oefeningen gedaan kunnen worden.

Reageer op dit artikel