nieuws

Het Nationale Secretaresse Congres 2001

Plannen en organiseren

Dinsdag 30 januari a.s. vindt het Nationale Secretaresse Congres 2001 plaats. Je kunt daar lezingen en workshops volgen over diverse onderwerpen uit je vakgebied en meepraten over de toekomst van het secretaressevak.

Dinsdag 30 januari a.s. vindt het Nationale Secretaresse Congres 2001 plaats. Gastsprekers geven lezingen over diverse interessante onderwerpen uit je vakgebied; je kunt meepraten over de toekomst van het secretaressevak. Natuurlijk heb je dan ook de gelegenheid om je collega-secretaressen te ontmoeten.

AFWISSELEND PROGRAMMA

De hele dag zijn er lezingenen workshops over het vakgebied, het onderhouden van relaties, je manager, en je eigen functioneren. Het congres begint met het thema ‘wereldwijd zakendoen’. Deze lezing informeert je communicatie en samenwerking met relaties uit andere culturen.

Ook de winnaressen van ‘De secretaresse van het Jaar 1999’, en ‘De Management Assistant van het Jaar 2000’ verkiezing zullen aanwezig zijn. Tijdens het forum kun je met hen en andere bezoekers discussiëren over de secretaresse en haar toekomst.

INFORMATIE

Het Nationale Secretaresse Congres 2001 wordt georganiseerd door het Secretary Management Institute en vindt plaats op 30 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Voor informatie of inschrijving kun je contact opnemen met het SMI: e-mail klant@secretary.nl , tel. (040) 297 49 79.

Reageer op dit artikel