nieuws

Internetten op Schiphol

Plannen en organiseren

Zakenreizigers kunnen sinds kort in het Communication Centre op Schiphol draadloos internetten.

Zakenreizigers kunnen op Schiphol telefoneren en berichten versturen in het Communication Centre, sinds kort is het ook mogelijk om daar draadloos te internetten.

NIEUWE SERVICE

Reizigers kunnen tegenwoordig op Schiphol draadloos internetten en e-mails versturen. Voorlopig is de nieuwe service alleen beschikbaar in het Communication Centre maar binnenkort wordt het ook mogelijk om draadloos te internetten op alle pieren en in de lounges op de luchthaven. Om draadloos het web op te gaan gebruiken passagiers hun eigen laptop. Daarvoor hebben zij een zogenaamde LAN-kaart nodig die eventueel ook bij het centrum kan worden aangeschaft. Bij draadloos internet heb je vanaf iedere locatie toegang tot het web, het is niet nodig telefoonverbinding te maken en dat is een stuk sneller.

In het Communication Centre kunnen reizigers verder (internationaal) telefoneren, e-mails versturen, ‘gewoon’ internetten, faxen, printen en postzaken regelen. Het centrum bevindt zich op de tweede verdieping van de Lounge Centraal. Het centrum is dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur.

Reageer op dit artikel