nieuws

Laat je manager rijden

Plannen en organiseren

Voor je drukbezette manager op weg naar een zakenrelatie of het vliegveld, kun je een chauffeur regelen. Zo kan hij doorwerken op de achterbank.

Voor je drukbezette manager op weg naar een zakenrelatie of het vliegveld, kun je een chauffeur regelen. Zo kan hij rustig doorwerken op de achterbank.

CHAUFFEURSDIENST

Drukbezette managers hebben wel wat beters te doen dan in de file staan. Je manager kan zijn werktijd optimaal benutten als hij zich laat rijden op weg naar een zakenrelatie. Je kunt voor je manager de chauffeursdiensten van Easy Way inschakelen. Het chauffeursteam, bestaande uit meer dan 600 studenten, zit verspreid over heel Nederland. De bedrijfsleiding houdt nauwgezet de kwaliteit en representativiteit van de chauffeurs in de gaten.

Easy Way biedt verschillende diensten:

  • De chauffeurs zijn zeven dagen per week dag en nacht inzetbaar.
  • De chauffeurs rijden de klant van of naar de luchthaven.
  • De chauffeurs kunnen gasten ophalen als niemand in je organisatie dat kan doen.
  • Voor belangrijke delegaties kan een dagprogramma worden samengesteld met bijvoorbeeld bezoeken aan musea of deltawerken. De chauffeurs fungeren daarbij als gids.
  • ls er tijdelijk een bedrijfsauto nodig, dan kan Easy Way zorgen voor tijdelijke personen- of directieauto’s of voor personenbusjes.
  • Ook kan Easy Way chauffeurs leveren die bij een evenement of bijeenkomst de auto’s van de gasten parkeren.

INFORMATIE

Voor meer informatie: Easy Way, tel: 0800 – 022 20 00, e-mail: easyway@easyway.nl

Reageer op dit artikel