nieuws

Management Support 2001

Plannen en organiseren

Nog een paar maanden en Management Support 2001 gaat weer van start. Op de MS 2001 website kun je informatie vinden én je online inschrijven.

Heb je nog een paar dagen vrij na de zomervakantie? Combineer het nuttige met het aangename en neem een kijkje op Management Support 2001. Hét evenement op jouw vakgebied. Op de MS 2001 website kun je alle informatie vinden én je opgeven voor het evenement.

33 WORKSHOPS EN SEMINARS

Drie dagen lang workshops en seminars volgen én een bezoek brengen aan de vakbeurs met meer dan zestig verschillende stands, dat kan ook dit jaar weer op Management Support 2001, hét vakevenement voor secretaressen. Wil je je kennis en vaardigheden bijspijkeren, dan kun je kiezen uit 23 workshops en seminars die ingaan op de praktische en professionele aspecten van je vak.

Wat dacht je van een workshop ‘Snellezen’? Eigenlijk een onmisbare routine in een tijd waarin er steeds meer informatie op je af komt; op de workshop ‘Het organiseren van het secretariaat’ leer je hoe je alles op rolletjes laat lopen. In de workshops en seminars is er natuurlijk ook aandacht voor je persoonlijke groei. In 10 verschillende workshops kun je leren hoe je je kernkwaliteiten naar voren kunt halen, kunt werken zonder stress, creatief kunt zijn in je werk en meer …

INFORMATIE

Wanneer is Management Support 2001? Op dinsdag 30 en woensdag 31 oktober, en op donderdag 1 november 2001.

Waar is Management Support 2001? In het World Trade Center in Rotterdam.

Waar vind ik meer informatie over Management Support 2001? Op ManagementSupport.nl. Via de banner MSM 2001 (rechtsboven aan de website) krijg je toegang tot de online brochure. Hier vind je alle informatie over het evenement en kun je je online inschrijven. In Management Support Magazine vind je de Management Support 2001 brochure met het inschrijfformulier voor de workshops en seminars.

Reageer op dit artikel