nieuws

ManagementSupport Event 2003

Plannen en organiseren

Het grootste evenement van het jaar voor secretaressen en management ondersteuners is op 6 en 7 november 2003 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vakbeurs, entertainment én persoonlijke ontwikkeling. Zet maar vast in je agenda!

Voor de tweede keer op rij organiseert ManagementSupport het ManagementSupport Event. De vakbeurs is de grootste in z’n soort. Of je nu iets over bedrijfsuitjes zoekt, over software, promotieartikelen of trainingen, je vindt het allemaal. Laat je informeren en adviseren door ruim honderd specialisten.

 

Nog niet genoeg bijgespijkerd? Neem dan deel aan een of meerdere van de tien workshops. Meer weten over huisstijl? Of liever een cursus sneltoetsen of evenementen organiseren? Of misschien past de workshop Secretaresse met Stijl wel bij jou…

 

Ontspanning

Veel ruimte is er op het ManagementSupport Event 2003 voor ontspanning. Het Plein der Verbeelding is het centrum van het Event. Hier waan je je in een tv-studio en kun je trouwens zelf ook even achter de camera’s plaatsnemen. Op het Plein kun je even rustig zitten en iets eten en drinken.

Op donderdagmiddag vindt hier de spannende uitreiking van de ManagementSupport Award 2003 plaats.

 

Ook leuk: op de Beursvloer vind je vier kracht-eilanden. Vier wat? Nou ja, ontdek het zelf ook maar. Op allerlei manieren kun je hier je geestelijke, maar ook je fysieke kracht vergroten…

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over het ManagementSupport Event 2003 op de speciale webpagina’s van ManagementSupport.

 

Reageer op dit artikel