nieuws

Minizeppelin verovert beursluchtruim

Plannen en organiseren

Op vakbeurzen en evenementen wordt de laatste tijd een wel heel bijzonder fenomeen gesignaleerd: de minizeppelin.

Op vakbeurzen kunnen standhouders het zo gek niet bedenken om aandacht van bezoekers te trekken. De laatste tijd wordt een wel heel bijzonder fenomeen gesignaleerd: de minizeppelin.

AANDACHT VERZEKERD

Met alle drukte en het lawaai op een beursvloer is het voor standhouders vaak nogal lastig om de aandacht van bezoekers te trekken. De minizeppelin lijkt daar geen enkele moeite mee te hebben. Zoevend boven de hoofden van beursgangers ontsnapt de zeppelin aan niemands aandacht. Op een beurs maar ook op andere evenementen of op een bedrijfsfeest kan de minizeppelin een knaller zijn.

LUCHTRECLAME

Aan de minizeppelins kan van alles worden gehangen: posters, banners. Ook kan een lichtreclame op de zeppelin worden geprojecteerd. En wil je een spectaculaire stunt uithalen vanuit de lucht dan kun je confetti, lootjes, kleine promotie-items of andere gadgets uit de zeppelin loslaten. Er zijn natuurlijk bepaalde gewichtsbeperkingen maar in principe is veel mogelijk. Zo kan de zeppelin ook worden ingezet om vanuit de lucht foto’s te schieten of video-opnamen te maken van het evenement die rechtstreeks kunnen worden uitgezonden op een scherm of op een website.

OVERHEAD PUBLICITY

Een professioneel bedrijf dat zich fulltime bezighoudt met de verhuur van minizeppelins aan bedrijven is Overhead Publicity in Baarle Hertog, Limburg. Overhead Publicity beschikt over een groot assortiment minizeppelins en kan ze bovendien zelf produceren. De minizeppelins worden radiografisch bediend en bij het huren van een voertuigje komen twee professional mee om het gevaarte deskundig te besturen.

Reageer op dit artikel