nieuws

Olena Management Assistent 2000

Plannen en organiseren

Olena van Loon-Skalenko is gekozen tot Management Assistent 2000. Een jaar lang zal zij de ambassadeur zijn van het vak. De verkiezing vond 14 december jl. plaats in hotel Barbizon Plaza te Amsterdam.

De Oekrainse Olena van Loon-Skalenko is gisteren gekozen tot beste Management Assistent 2000. In het Barbizon Plaza hotel te Amsterdam overhandigde juryvoorzitter Lodewijk de Waal, voorzitter FNV, de wisselbokaal aan Olena.

AMBASSADEUR

Een van de belangrijkste redenen voor de jury om voor Olena te kiezen, is haar visie op het vak Management Assistent. Initiatief nemen, ambitie, inzet en een flinke dosis humor vindt Olena belangrijk voor een Management Assistent. Dat zij zelf over deze kwaliteiten beschikt komt goed uit, want een jaar lang zal Olena Ambassadeur zijn van het vak. Ze zal bij diverse gelegenheden presentaties geven en het vak promoten.

ACHTERGROND

De Olena is 28 jaar en woont sinds vijf jaar in Nederland. Eerst heeft ze de Nederlandse taal geleerd, en daarna is ze aan de slag gegaan als administratief medewerkster. Sinds 1999 werkt ze bij Bank Labouchere en in februari dit jaar werd zij Management Assistent bij diezelfde bank.

De Verkiezing Management Assistent van het jaar 2000 werd georganiseerd door uitzendbureau Manpower, in samenwerking met Management Support Media. Voor meer informatie kun je kijken op Management Assistent.

Reageer op dit artikel