nieuws

Online evenementengids

Plannen en organiseren

Feestelijk Zakendoen lanceert deze week een vernieuwde website vol informatie en handige adressen voor het organiseren van een bedrijfsevenement.

Feestelijk Zakendoen lanceert deze week een vernieuwde website vol informatie en handige adressen voor het organiseren van een bedrijfsevenement.

EVENEMENTEN GIDS

Feestelijk Zakendoen, het vakblad over bedrijfsevenementen, heeft deze week haar vernieuwde website gelanceerd. De website bestaat uit twee onderdelen: een online magazine met nieuwtjes uit de evenementenbranche en een online datagids.

De datagids is ingedeeld in drie categorieën die je kunt inzien door te klikken op de verschillende icoontjes: type evenement, toeleveranciers en locaties. Je vindt er allerlei websites en adressen op het gebied van bedrijfsevenementen: organisatiebureaus die maatwerk leveren, partycateraars, artiestenbureaus, hostesses, verhuurders van audiovisuele apparatuur en alle andere leveranciers die je kunt inschakelen voor je evenement.

ZOEKEN

De gids biedt een ruim overzicht maar helaas ontbreekt een duidelijke navigatie waardoor verfijnd zoeken niet erg soepel gaat. De gids is thematisch ingedeeld met abstracte woorden als: ‘feestelijk’ en ‘motiverend’, niet erg handig als je gewoon op zoek bent naar een bowlingcentrum voor je bedrijfsuitje. Zoeken op trefwoord gaat beter, en als je de de tijd neemt om door de site heen spitten, kun je aan een hoop handige adressen komen.

Reageer op dit artikel