nieuws

Online hotels bij de KLM

Plannen en organiseren

Online vliegtickets boeken bij de KLM was al mogelijk; nu kun je met de online ‘Reisplanner’ ook hotelovernachtingen reserveren.

Je kunt je reizen nu nog efficiënter plannen; bij de KLM kun je sinds kort online wereldwijd hotelovernachtingen boeken.

WERELDWIJD ZOEKEN EN BOEKEN

Er zijn ongeveer 35.000 hotels wereldwijd aangesloten bij het KLM boekingssysteem; de hotels bevinden zich in bijna alle bestemmingen waar de KLM op vliegt.

Het boekingsprogramma vind je onder de ‘Reisplanner’ op de website. Hier geef je de locatie, datum en gewenste faciliteiten aan, waarna het programma op zoek gaat naar beschikbare hotels. De hotels verschijnen in beeld zodat je een keuze kunt maken uit de mogelijkheden. Je vult daarna je persoonlijke gegevens in, en als boekingsgarantie geef je je creditcardnummer op. Na het boeken van de hotelovernachting(en), ontvang je een e-mail ter bevestiging met de daarbij behorende voorwaarden en overige informatie. Een week voor de gereserveerde datum ontvang je een e-mail ter herinnering aan de reservering. Tot vlak voor de gereserveerde datum kun je kosteloos annuleren. De betaling van de overnachting vindt bij de hotels plaats.

Reageer op dit artikel