nieuws

Online shoppen op Schiphol

Plannen en organiseren

Efficiënte zakenreizigers kunnen vanaf deze week online winkelen bij het See Buy Fly winkelcentrum van Schiphol.

Efficiënte zakenreizigers kunnen vanaf deze week online winkelen bij het See Buy Fly winkelcentrum van Schiphol.

WEBWINKEL

Vanaf deze week kunnen reizigers via internet winkelen bij het See Buy Fly winkelcentrum van Schiphol. Via de Schiphol website kun je van tevoren je bestelling doorgeven en bij het vertrek staan de bestellingen klaar om af te halen. Online producten reserveren kan tot 24 uur voor vertrek. Afrekenen kan gelijktijdig met het versturen van de bestelling, via creditcard, pinpas of chipknip, maar betalen kan ook bij het afhalen. Wanneer een vlucht wordt geannuleerd of vertraagd is wordt de bestelling ongedaan gemaakt en krijg je het geld teruggestort.

PRODUCTEN

Bij de online winkel zijn zeshonderd producten verkrijgbaar die zijn ondergebracht in verschillende categorieën:

  • drank/tabak
  • cosmetica/parfum
  • mode
  • media/elektronica
  • snoep
Bloemen, bepaalde verse delicatessen en kostbare elektronica of sieraden zijn niet via het internet te bestellen.

VIRTUELE LUCHTHAVEN

De site wordt binnenkort uitgebreid met andere toepassingen, zoals de mogelijkheid om een taxi te reserveren. Schiphol.nl wil op termijn een virtuele luchthaven op internet worden waarbij veel van de diensten die op Schiphol zelf zijn te vinden, ook op internet zijn vertegenwoordigd. Ook zal er aanvullende reisinformatie in opgenomen worden, onder andere over files en weersomstandigheden in land van aankomst of vertrek.

Reageer op dit artikel